Waarom heb ik anno 2018
nog steeds een website nodig?

Binnen de Marketing zijn er dingen die nooit veranderen en dit is een van ze. Uw klanten willen altijd dat warm en uitnodigend gevoel van uw centrale plek, de thuis plaats. De plaats waar zij kunnen gaan en weten wat zij zullen vinden, waar het zich bevindt en hoe dit voordeel voor hun zal opleveren. Sommige mensen raken geïntimideerd door social media en weten het niet te gebruiken. Zij kiezen liever ervoor afstand ervan te houden. Niet dat u social media nu kunt uitsluiten van uw Internet Marketing strategie, maar dat dit meer gezien moet worden als een aansluitend onderdeel van het geheel. Houd altijd in gedachten dat uw klanten waarde hechten als u ook een website hebt. Het zou kunnen dat zij een brochure willen kunnen downloaden, de routebeschrijving willen bezichtigen of meer willen lezen over uw onderneming als het gaat om uw missie, visie en kernwaarden. De meeste mensen uit uw doelgroep zien nog steeds de waarde om de website van een bedrijf te bezoeken alvorens zaken met ze te doen.

Wat doen wij?

Onze core business is het leveren van Internet Marketing diensten. Centraal hierin staat de website van uw organisatie. Wij bouwen niet alleen een website voor u maar leveren ook de belangrijkste diensten daaraan gerelateerd die uw marketingdoelstellingen helpen realiseren. Uw website wordt projectmatig op maat gemaakt. Hoe meer u in uw project investeert, hoe functioneler het voor u wordt omdat bij elke investering er verbetering komt in het eindresultaat.

 • Modern Web Design & Development

  Een mobiel-vriendelijk ontwerp en technisch zoekmachine optimalisatie (SEO) vanaf het begin tot naar de content van uw website.

 • Opgeleid kader in huis

  Een website alleen is niet genoeg. Gedurende uw tijd bij ons krijgt u adviezen van personen met bedrijfskundige kennis & ervaring op HBO en Universitair niveau.

 • Zelf uw content beheren

  Beheer met de nieuwste versie van Joomla! CMS zelf de content van uw website! Het regelmatig publiceren van goede content bevordert ook nog de zoekmachine optimalisatie van uw website.

 • Maandelijks updates en persoonlijke consultancy

  U hebt recht op 2 minor updates die door ons worden gedaan en 1 uur gratis persoonlijke consultancy per maand.

 • Uw eigen e-mailadressen

  Een e-mailadres waar uw domeinnaam in voorkomt, ziet er professioneel uit. U kunt zelfs uw Outlook of Hotmail e-mailadres blijven gebruiken!

 • Toekomst bestendig

  Uw website verandert mee met de tijd! Om de 3 jaren hebt u recht op 1 major update. Dit betekent dat uw website om de 3 jaar, indien nodig, een redesign ondergaat.

 • Snelle en veilige servers

  De zeer veilige IT-infrastructuur van onze datacenters beschermen uw website. Uw website is 99.99% van de tijd online en actief.

 • Domeinnaam registratie

  Wij registreren uw COM, NET of ORG domeinnaam. Hebt u al een website maar wilt naar ons verhuizen? dat kan ook. SR domeinnamen zijn aangeraden voor Surinaamse organisaties maar dienen wel zelf door u bij Telesur te worden geregistreerd.

 • Toegang tot ons zakelijk netwerk

  Het klantennetwerk van DuLamari groeit in aantal en varieert van branches. Deze variatie biedt u de mogelijkheid een samenwerking aan te gaan met bedrijven die goed aansluiten bij uw onderneming.

Wat zijn de kosten voor het bouwen van een website?

Websites bouwen wij voor u in de vorm van een licentie tegen een jaarlijks vast tarief, waarbij ook uw domeinnaam, CMS licenties en hosting zijn inbegrepen. Afhankelijk van uw wensen kan voor een vast maandelijks tarief 1 tot 2 maandelijkse updates door ons worden gedaan. Dit is ideaal voor zowel startende ondernemers als grotere bedrijven. Hebt u verder nog vragen? Maak vandaag nog contact met ons door middel van het contactformulier hieronder. Vertel ons in detail middels voorbeelden van wat u precies zou willen hebben en wij maken een vrijblijvende offerte voor u.

Contact

Vul gerust het onderstaand formulier in om ons te contacten. Probeer zo specifiek mogelijk te zijn. Vermeld links van voorbeelden die u aantrekkelijk vindt indien u een offerte aanvraagt. Geef ook de gewenste opleverdatum aan.

Sommige vragen vergen meer onderzoek om die goed te kunnen beantwoorden. Wij vragen u vriendelijk rekening te houden met 3 werkdagen voor een reactie van ons.