Waarom heb ik anno 2023
nog steeds een website nodig?

Binnen de Marketing zijn er dingen die nooit veranderen en dit is een van ze. Uw klanten willen altijd dat warm en uitnodigend gevoel van uw centrale plek, de thuis plaats. De plaats waar zij kunnen gaan en weten wat zij zullen vinden, waar het zich bevindt en hoe dit voordeel voor hun zal opleveren. Sommige mensen raken geïntimideerd door social media en weten het niet te gebruiken. Zij kiezen liever ervoor afstand ervan te houden. Niet dat u social media nu kunt uitsluiten van uw Internet Marketing strategie, maar dat dit meer gezien moet worden als een aansluitend onderdeel van het geheel. Houd altijd in gedachten dat uw klanten waarde hechten als u ook een website hebt. Het zou kunnen dat zij een brochure willen kunnen downloaden, de routebeschrijving willen bezichtigen of meer willen lezen over uw onderneming als het gaat om uw missie, visie en kernwaarden. De meeste mensen uit uw doelgroep zien nog steeds de waarde om de website van een bedrijf te bezoeken alvorens zaken met ze te doen.

Wat doen wij?

Onze core business is het leveren van Internet Marketing diensten. Centraal hierin staat de website van uw organisatie. Wij bouwen niet alleen een website voor u maar leveren ook de belangrijkste diensten daaraan gerelateerd die uw marketingdoelstellingen helpen realiseren. Uw website wordt projectmatig op maat gemaakt. Hoe meer u in uw project investeert, hoe functioneler het voor u wordt omdat bij elke investering er verbetering komt in het eindresultaat.

 • Modern Web Design & Development

  Een mobiel-vriendelijk ontwerp en technisch zoekmachine optimalisatie (SEO) vanaf het begin tot naar de content van uw website.

 • Opgeleid kader in huis

  Een website alleen is niet genoeg. Gedurende uw tijd bij ons krijgt u adviezen van personen met bedrijfskundige kennis & ervaring op HBO en Universitair niveau.

 • Zelf uw content beheren

  Beheer met de nieuwste versie van Joomla! CMS zelf de content van uw website! Het regelmatig publiceren van goede content bevordert ook nog de zoekmachine optimalisatie van uw website.

 • Maandelijks updates en persoonlijke consultancy

  U hebt recht op 2 minor updates die door ons worden gedaan en 1 uur gratis persoonlijke consultancy per maand.

 • Uw eigen e-mailadressen

  Een e-mailadres waar uw domeinnaam in voorkomt, ziet er professioneel uit. U kunt zelfs uw Outlook of Hotmail e-mailadres blijven gebruiken!

 • Toekomst bestendig

  Uw website verandert mee met de tijd! Om de 3 jaren hebt u recht op 1 major update. Dit betekent dat uw website om de 3 jaar, indien nodig, een redesign ondergaat.

 • Snelle en veilige servers

  De zeer veilige IT-infrastructuur van onze datacenters beschermen uw website. Uw website is 99.99% van de tijd online en actief.

 • Domeinnaam registratie

  Wij registreren uw COM, NET of ORG domeinnaam. Hebt u al een website maar wilt naar ons verhuizen? dat kan ook. SR domeinnamen zijn aangeraden voor Surinaamse organisaties maar dienen wel zelf door u bij Telesur te worden geregistreerd.

 • Toegang tot ons zakelijk netwerk

  Het klantennetwerk van DuLamari groeit in aantal en varieert van branches. Deze variatie biedt u de mogelijkheid een samenwerking aan te gaan met bedrijven die goed aansluiten bij uw onderneming.

Wat zijn de kosten voor het bouwen van een website?

Wanneer deze vraag gesteld wordt, is men vaak geneigd te denken over websites in termen van een product dat je in de winkel koopt met een prijs sticker erop geplakt. Staat de website er al en moeten er updates gedaan worden waarvan de kosten bijna gelijk zijn aan de prijs voor de bouw van de website, dan komt vaak de vraag “Maar ik heb toch al een website? Waarom moet ik weer hetzelfde betalen?”. Een website laten bouwen is een dienstverlening en is slechts een onderdeel van de totale “Internet Marketing” strategie waarbij onder andere social media en zoekmachine optimalisatie komen bij kijken. Het is dus geen product met een prijs sticker op staan, maar een service die je inhuurt voor bepaalde tijd. Websites bouwen wij voor u dus in de vorm van een licentie tegen een jaarlijks vast tarief, waarbij ook uw domeinnaam, CMS licenties en hosting zijn inbegrepen. Afhankelijk van uw wensen kan voor een vast maandelijks tarief 1 tot 2 maandelijkse updates door ons worden gedaan. Dit is ideaal voor zowel startende ondernemers als grotere bedrijven. 

Website prijzen worden over het algemeen verdeeld in eenmalige en jaarlijkse kosten:

 1. Vanaf $250 per jaar voor web hosting, webmail, Joomla! CMS updates en domeinnaam
 2. Vanaf $450 eenmalig voor de bouw van de website

Hebt u verder nog vragen? Maak vandaag nog contact met ons door middel van het contactformulier hieronder. Vertel ons in detail middels voorbeelden van wat u precies zou willen hebben en wij maken een vrijblijvende offerte voor u.

Wat wordt bedoeld met een standaard bedrijven website van $450?

Een standaard bedrijven website bevat de volgende pagina’s of soort gelijk: Over ons, Contactformulier, Diensten, Prijzen, Algemene Voorwaarden. De prijs hiervan is eenmalig totaal $450. Dit is als volgt onderverdeeld:

 • 15% Planning $67.50
 • 25% Interface design $112.50
 • 40% Programming $180
 • 20% Project Management $90

Een standaard bedrijven website kan bij ons dus al vanaf een eenmalig bedrag van $450. Zou je voor je website meer features willen hebben dan alleen het bovenstaande (denk aan, een blog, een gevanceerd order systeem, extra formulieren, automatisering van bepaalde processen), dan zal het eenmalig bedrag meer worden afhankelijk van de gewenste features. Hoe complexer de features, des te hoger de prijs. Dat hoeft allemaal niet in 1 keer te worden betaald. Je kan betalingen aflossen voor minstens $100 per maand als je de web hosting bij ons van $250 per jaar al hebt aangeschaft.. Je kan ook eerst beginnen met het bouwen van een bepaald deel van de website, en op een later tijdstip een complexer deel bv. Een webwinkel toevoegen. Bovendien, als je al een website en web hosting bij ons hebt, kom je ook in aanmerking voor andere kortingen op bv. logo ontwerpen of visite kaart ontwerpen.

Het hangt er dus helemaal van af wat er allemaal moet worden gedaan. De waarde van Facebook's website is nu al op $59 biljoen en er wordt continu eraan gewerkt. Zo gaan we dus ook continu aan die van jouw moeten werken, het hoeft natuurlijk niet zo intensief als de website van Facebook, maar let wel dat je minstens om de 2 tot 5 jaren weer fundamentele updates gaat moeten aanbrengen, want dan is de online markt weer anders. Een web shop bouwen kan liggen tussen de $3000 en $4000. Bij het kunnen bepalen van een prijs vooraf voor geavanceerde websites wordt er heel specifiek middels een planning, per punt, aangegeven welke items moeten worden gebouwd en wat het je zal kosten alvorens ermee te starten. Er zijn dus geen verrassingen!

Hosting optie A: Alleen domein naam en web hosting
$250 per jaar

U kiest een domeinnaam naar willekeur. Om vrije domeinnamen op te zoeken, kunt u www.domainsearch.com gebruiken. Surinaamse bedrijven raden wij aan om ook te kijken naar .SR domeinnamen. De registratie van deze domeinnamen duurt iets langer en de kosten zijn ongeveer $25 hoger dan .COM domeinnamen, maar er zijn nog heel veel die vrij zijn. Jaarlijks betaalt u $250 (+ $25 in geval van een .SR domeinnaam of domeinnamen die meer kosten dan $15) voor onder andere de domeinnaam, beveiliging en onderhoud van de server. Alvorens te starten met de bouw van elke website, dienen de algemene voorwaarden ondertekend terug ingeleverd te worden. Hierna dient van elke website dit formulier volledig te zijn ingevuld: https://goo.gl/WkeRMG

Hosting optie B: E-mail via Gmail inclusief web hosting en domein naam
vanaf $330 per jaar

Als het voor uw bedrijf heel belangrijk voor u is dat e-mail ten alle tijden goed en stabiel werkt, dan raden wij aan voor deze hosting optie te gaan.

 • 3 business e-mail adressen - $450 p/jaar
 • 2 business e-mail adressen - $390 p/jaar
 • 1 business e-mail adres - $330 p/jaar

Dit zijn e-mail adressen van een hogere kwaliteit dan de web hosting e-mail adressen die u normaal erbij krijgt als u alleen web hosting aanschaft. Ze worden beheerd via Google’s Gmail en worden gelinkt aan uw domein naam. Bijvoorbeeld: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inbegrepen:

 • Video en voice conferencing
 • Smart shared calendars
 • Cloud Documents, spreadsheets, and presentations
 • Security and administration controls
 • 30GB cloud storage per e-mail account

Terwijl uw domein naam staat geregistreerd, kunt u starten met de bouw van uw website zodra u er gereed voor bent.

Contact

Voor meer informatie, kunt u een mail sturen naar Dustin Refos op het e-mailadres dustinrr@gmail.com. U kunt ook een WhatsApp bericht sturen op het mobielnummer +597 8572221. Probeer zo specifiek mogelijk te zijn. Vermeld links van voorbeelden die u aantrekkelijk vindt indien u een offerte aanvraagt. Geef ook de gewenste opleverdatum aan.

Sommige vragen vergen meer onderzoek om die goed te kunnen beantwoorden. Wij vragen u vriendelijk rekening te houden met 3 werkdagen voor een reactie van ons.