Drone film en fotografie,
uw onderneming vanuit een nieuw oogpunt

Video producties door middel van drones vertelt uw verhaal vanuit een hoek dat in het verleden moeilijk te doen was. Met langer dan 3 jaren ervaring in niet alleen het vliegen van drones maar ook het maken van unieke foto en video composities, kunnen wij u verzekeren dat wij in staat zijn de mooiste drone opnames in Suriname voor u te maken.

De kunst van drones

Veel mensen hebben drones maar om producties ermee te kunnen maken die aandacht trekken bij uw doelgroep, kan niet een ieder met een drone. Een drone willen aanschaffen is 1, daarnaast moet je die kunnen besturen. Kan je die goed besturen? Dan heb je weet nodig over beeld composities en video editing. Kan je dat alles? Probeer dan producties te maken die aanslaan bij uw doelgroep. Het ziet er soms simpeler uit dan het lijkt. Drones besturen en daarmee waarde creeeren bij uw doelgroep, door deze te combineren met marketing technieken, is onze passie. Bekijk "Life in Paramaribo, Suriname 2015", een video gemaakt met uitsluitend een drone dat intussen meer dan 60.000 keer is bekeken op YouTube:

Een van de belangrijkste branches waar wij de drone inzetten is in de toerisme. Een recentelijk voorbeeld hiervan is 2017's video over de Voltzberg te Raleighvallen Suriname, gesponsord door Celestial Tours Suriname. Onderbouwd met een stukje historie over de ontdekking van deze giagantische granietkoepel, brengen de drone beelden je over het Raleighvallen Natuurreservaat, vliegend achter vogels en toeristen die volop van de mooie natuur genieten. Bekijk gerust het filmpje hieronder.

Nog een voorbeeld is 2016's video over de lederschildpadden te Diana strand Suriname, ook gesponsord door Celestial Tours Suriname. Deze video brengt u over het prachtige Diana strand, een plek iets voorbij Braamspunt, waar in een bepaalde periode elk jaar zeeschildpadden hun eiren komen leggen. Deze film heeft bij de doelgroep zodanig aandacht getrokken dat het te vinden is via YouTube door slechts "Braamspunt" of "Diana strand" in te toetsen in de zoekbalk van YouTube. Bekijk het filmpje hieronder.

Contact

Voor meer informatie, kunt u een mail sturen naar Dustin Refos op het e-mailadres dustinrr@gmail.com. U kunt ook een WhatsApp bericht sturen op het mobielnummer +597 8572221. Probeer zo specifiek mogelijk te zijn. Vermeld links van voorbeelden die u aantrekkelijk vindt indien u een offerte aanvraagt. Geef ook de gewenste opleverdatum aan.

Sommige vragen vergen meer onderzoek om die goed te kunnen beantwoorden. Wij vragen u vriendelijk rekening te houden met 3 werkdagen voor een reactie van ons.